Ervaringen van nabestaanden2020-02-09T13:58:58+01:00
13feb 2020

Nooit Meer

Toen mijn vader 20 jaar geleden overleed werd zijn uitvaart uitstekend verzorgd door destijds meneer van Haren vandaar dat ik na het overlijden van mijn moeder weer voor van Haren koos. Ik had hier hoge verwachtingen van maar het werd een grote teleurstelling,er werd fout op fout gemaakt. Na het verzenden van de rouw kaarten kwamen wij erachter dat de datum voor de condoleance verkeerd vermeld was,ook in de rouw advertentie voor de krant stond dezelfde fout. Het was de bedoeling dat er een rouw advertentie in de Soester Courant zou komen,mijn moeder is vrij bekend in Soest,ik hoopte daarbij mensen te bereiken die geen kaart hadden ontvangen,maar tot mijn grote verdriet is de advertentie niet in de Soester Courant geplaatst maar in de huis aan huis krant van Soest,deze krant wordt bijna niet meer bezorgd in Soest dus veel mensen hebben het overlijden van mijn moeder en het afscheid gemist. Na de afscheidsdienst was het de bedoeling dat wij nog even bij het graf zouden kijken,hij zou dan klaar zijn en de bloemen zouden erop liggen,er werd gezegd dat wij nog even 10 minuten moesten wachten en dat het dan klaar zou zijn. Wat wij toen aantroffen had ik echt niet verwacht,het was alles behalve klaar,grote hopen zand met een schep nog bovenop het graf,de bloemen lagen ernaast,zo wil je het graf van je pas begraven moeder niet aantreffen. Degene die de uitvaart verzorgd heeft had 20 jaar ervaring maar toch werden er zulke grote fouten gemaakt,als je een uitvaart laat verzorgen verwacht je dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat je nergens aan hoeft te denken,ik heb naast het verdriet over het overlijden van mijn moeder ook veel stress hierdoor gehad, kortom nooit meer Van Haren !

17dec 2019

Veel dank

Ik ben Van Haren Uitvaartzorg erg dankbaar over hoe zij mij tijdens de periode van kort na het overlijden tot na de crematie van lieve moeder hebben begeleid en gesteund.
De medewerkers zijn allen warme persoonlijkheden en bieden rust en overzicht.
Het opgebaard zijn van de overledene in de Maatkamphof in Baarn was voor mij heel waardevol.
Ook tijdens het afscheid was ook alles goed verzorgd.
Ik ben jullie veel dank verschuldigd.

12nov 2019

Dankjewel!

Lieve mensen, we kunnen het haast niet omschrijven hoe dankbaar we zijn voor al je goede zorgen rondom de uitvaart van onze vader.
Jullie stonden altijd voor ons klaar en dat heeft ons heel erg geholpen.
Heel veel dank.

12nov 2019

Rust

We kijken terug op een bijzonder afscheid wat jullie organiseerde voor onze moeder. Wat een rust straal jullie uit! Dankjewel voor alles, we kunnen op deze manier aan de verwerking beginnen.

16apr 2018

Gerdien en Peter bedankt!

In oktober 2017 is onze vader toch nog onverwachts overleden. Van een goede vriendin kregen wij de naam van Van Haren uitvaartzorg. Midden in de nacht kwam de uitvaartmedewerker en wij werden uitstekend geholpen. Al onze wensen waren bespreekbaar en konden uitgevoerd worden.
In maart 2018 overlijdt onze moeder. Net als bij mijn vader werden wij geholpen op een deskundige, respectvolle manier met een luisterend oor en meedenkend met de wensen die wij hadden.

Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze beide ouders!

Peter, nogmaals bedankt

U kunt hieronder uw eigen ervaring intypen en versturen. Wanneer u vervolgens de pagina opnieuw laadt, verschijnt uw reactie bovenaan (uw naam wordt niet vermeld).

Titel van uw bericht

Uw ervaring bij Van Haren