17Dec 2019

Veel dank

Ik ben Gerdien Jansen erg dankbaar over hoe zij mij tijdens de periode van kort na het overlijden tot na de crematie van een dierbare heeft begeleid en gesteund.
Zij is een warme persoonlijkheid en biedt rust en overzicht.
Het opgebaard zijn van de overledene in de Maatkamphof in Baarn was voor mij en anderen heel waardevol.
Tijdens het afscheid was ook alles goed verzorgd .
Ik ben Gerdien veel dank verschuldigd.

12Nov 2019

Dankjewel!

Lieve Gerdien, we kunnen het haast niet omschrijven hoe dankbaar we zijn voor al je goede zorgen rondom de uitvaart van onze vader.
Je stond altijd voor ons klaar en jouw rust heeft ons heel erg geholpen.
heel veel dank.

12Nov 2019

Rust

Gerdien, we kijken terug op een bijzonder afscheid wat jij organiseerde voor onze moeder. Wat een rust straal je uit! Dankjewel voor alles, we kunnen op deze manier aan de verwerking beginnen.

16Apr 2018

Gerdien en Peter bedankt!

In oktober 2017 is onze vader toch nog onverwachts overleden. Van een goede vriendin kregen wij de naam van Van Haren uitvaartzorg. Midden in de nacht kwam Gerdien en wij werden uitstekend geholpen. Al onze wensen waren bespreekbaar en konden uitgevoerd worden.
In maart 2018 overlijdt onze moeder en ondanks het feit dat Gerdien eigenlijk geen dienst had, wilde ze ons toch graag helpen. Net als bij mijn vader deed ze dat op een deskundige, respectvolle manier met een luisterend oor en meedenkend met de wensen die wij hadden.

Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze beide ouders!

Gerdien en Peter, nogmaals bedankt

19Okt 2017

Persoonlijk

Mijn man is een jaar geleden overleden en het was fijn zoveel persoonlijke steun en begeleiding te krijgen. En wat verbaasd mij een jaar later vind ik een kaart in de bus van team van Haren erg warm wordt zeer gewardeerd

U kunt hieronder uw eigen ervaring intypen en versturen. Wanneer u vervolgens de pagina opnieuw laadt, verschijnt uw reactie bovenaan (uw naam wordt niet vermeld).

Titel van uw bericht

Uw ervaring bij Van Haren