16Apr 2018

Gerdien en Peter bedankt!

In oktober 2017 is onze vader toch nog onverwachts overleden. Van een goede vriendin kregen wij de naam van Van Haren uitvaartzorg. Midden in de nacht kwam Gerdien en wij werden uitstekend geholpen. Al onze wensen waren bespreekbaar en konden uitgevoerd worden.
In maart 2018 overlijdt onze moeder en ondanks het feit dat Gerdien eigenlijk geen dienst had, wilde ze ons toch graag helpen. Net als bij mijn vader deed ze dat op een deskundige, respectvolle manier met een luisterend oor en meedenkend met de wensen die wij hadden.

Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze beide ouders!

Gerdien en Peter, nogmaals bedankt

19Okt 2017

Persoonlijk

Mijn man is een jaar geleden overleden en het was fijn zoveel persoonlijke steun en begeleiding te krijgen. En wat verbaasd mij een jaar later vind ik een kaart in de bus van team van Haren erg warm wordt zeer gewardeerd

17Okt 2017

Dank!

Dank en nogmaals dank voor de fantastische begeleiding bij de uitvaart van onze moeder!

10Apr 2017

Afscheid

Wij hebben Gerdien leren kennen als een vakvrouw met een luisterend oor, deskundig, hartelijk, duidelijk, organiserend. Kortom: alles wat nodig is voor een goede begrafenis, zodat je de meeste tijd kan doorbrengen met de overledene en de familie! Gerdien, nogmaals dank!

28Mrt 2017

Heel veel dank!

Gerdien, je bent een vakvrouw!
Keurig verzorgd.
Je brengt rust, heel veel dank namens de hele familie.

U kunt hieronder uw eigen ervaring intypen en versturen. Wanneer u vervolgens de pagina opnieuw laadt, verschijnt uw reactie bovenaan (uw naam wordt niet vermeld).

Titel van uw bericht

Uw ervaring bij Van Haren