GESCHIEDENIS

Van Haren Uitvaartverzorging kent een lange historie. Nadat de laatste directeur van de familie Van Haren kwam te overlijden, zocht de uitvaartonderneming een geschikte partij om Van Haren een toekomst te bieden. Gerdien Jansen uit Baarn werd in september 2016 de nieuwe directeur-eigenaar en veranderde de naam in Van Haren Uitvaartzorg.

DE STIJL VAN VAN HAREN UITVAARTZORG

Gerdien Jansen en haar team van medewerkers zijn uiterst professioneel, nauwgezet en betrokken. Bij Van Haren Uitvaartzorg bent u verzekerd van een stijlvolle, klassieke uitvaart. Maar de wensen van de nabestaanden staan altijd voorop. Dus of de afscheidsdienst nu plaatsvindt in ons rouwcentrum in Soest, in de kerk of op een persoonlijke locatie van uw keuze, wij zijn in staat om ruim te denken, zonder de details uit het oog te verliezen.

Peter Chrispijn

Sinds 1995 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger en sinds 1 november 2017 in dienst bij Van Haren Uitvaartzorg.

Als uitvaartleider ben ik vanaf het eerste contact tot en met de dag van de uitvaart uw aanspreekpunt. In een periode van vaak maar 5 dagen moeten er veel besluiten genomen worden. Als ik met nabestaanden rond de tafel zit wil ik graag weten wie de overledene was; ik wil zorgen voor een passend afscheid. Ook bij vragen rondom bankzaken, notarissen, dankbetuigingen en uitvaartwensen kan ik u adviseren en uitleg geven.
Mijn uiteindelijke doel is om verwachtingen te overtreffen, zodat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op de uitvaart.